Zákaznícka linka:

Telefón: 0948 121 328

Email: ebrat@ebrat.sk

Recepty na jedlo do krabičky

Recepty na jedlo do krabičky

Krabičkové jedlá si získavajú čoraz väčšiu obľubu. Niet sa čomu čudovať - sú predsa chutné a zdravé. A čo viac, v mnohých prípadoch nahradili sladké alebo slané občerstvenie. Ľudia sa chcú stravovať zdravo a zároveň sa nechcú vzdať svojich obľúbených jedál - preto sú jedlá v krabici také populárne medzi zamestnancami mnohých priemyselných odvetví, ale aj študentmi. Mnoho ľudí, ktorí chcú ísť ľahšou cestou a ušetriť čas, si každý deň kupujú krabičku so svojim obľúbeným jedlom.

V skutočnosti vám to šetrí čas, ale nie peniaze. Okrem toho panuje neistota v súvislosti s výrobkami použitými na prípravu „krabičkového“ jedla. Je preto lepšie pripraviť si do práce vlastné jedlo. Nie je to také ťažké, ako sa môže zdať, a si môžete byť istí čerstvosťou a kvalitou výrobkov použitých na prípravu jedla. Za zmienku tiež stojí ušetrené peniaze - výrobky potrebné na prípravu zdravého jedla sú oveľa lacnejšie ako hotové potraviny v krabici. V tomto článku vám predstavíme 3 jednoduché recepty krabicového jedla, ku ktorým by ste mali ísť. Chcete vedieť, čo vám chceme ponúknuť?

Ryža so zeleninou

Je to jednoduché, ale veľmi chutné jedlo, ktoré po príprave stačí iba ohriať alebo zjesť studené. Na jeho prípravu potrebujete iba niekoľko produktov - ryžu (bielu, hnedú alebo čiernu), obľúbenú zeleninu a korenie. Odporúčame čiernu ryžu, pretože je veľmi výživná a sýta. Pokiaľ ide o zeleninu, odporúčame mrkvu, brokolicu, papriku, cuketu a kukuricu. Samozrejme si môžete vybrať zeleninu, ktorá vám najviac vyhovuje - koniec koncov, toto je jedlo pre vás, však? Príprava tohto jednoduchého, ale chutného pokrmu by nemala byť pre nikoho problémom.

  1. Brokolicu nakrájajte na menšie „stromčeky“ a potom ju uvarte. Nezabudnite dosoliť.
  2. Olúpanú mrkvu, papriku a cuketu nakrájajte na kocky.
  3. Varte predtým prepláchnutú čiernu ryžu v osolenej vode.
  4. Vložte varenú ryžu do panvice na malý oheň, potom do nej pridajte všetku zeleninu. Výrobky môžete dochutiť obľúbeným korením.
  5. Pripravený! Chutné, zdravé a predovšetkým jednoduché jedlo do práce! Takže si myslím, že stojí za to prejsť a dať si obed do práce, však?

Proso s orechmi a sušeným ovocím

Tento recept bude ideálny pre ľudí, ktorí uprednostňujú sladké jedlá. Aj keď sú to skôr raňajky ako obed, môžete ich jesť s chuťou kedykoľvek počas dňa. Jeho príprava tiež nie je časovo náročná a zvládne ju každý. Bez toho, aby sme to predlžovali, začnime!

  1. Nalejte predtým prepláchnuté proso do hrnca a potom ho zalejte mliekom alebo zmesou vody a mlieka. Za stáleho miešania varíte na miernom ohni.
  2. Do uvarenej kaše pridajte svoje obľúbené orechy a sušené ovocie. Nič vám nebráni v pridaní čerstvého ovocia alebo osladení tohto jedla medom, cukrom alebo agávovým sirupom.
  3. Dobrú chuť! Perfektné raňajky pripravené za pár minút. Vyskúšate tento recept?

Rezance s kuracím mäsom a zelenými fazuľkami v omáčke tahini

Ďalší slaný recept - rezance s kuracím mäsom a zelenými fazuľkami v omáčke tahini. Príprava tohto jedla je o niečo časovo náročnejšia ako predchádzajúce dva recepty. V tomto prípade však stojí za to stráviť trochu viac času - chuť jedla to určite vynahradí.

  1. Kuracie prsia nakrájame na malé kúsky, dochutíme obľúbeným korením a potom orestujeme na panvici.
  2. Medzitým si uvarte svoje obľúbené cestoviny.
  3. Zelené fazuľky olúpte a potom uvarte.
  4. Po uvarení cestovín a fazule ich pridajte do panvice s kuracím mäsom. Premiešajte a pridajte svoje obľúbené korenie.
  5. Do sezamovej pasty tahini pridajte obyčajný jogurt, strúčik cesnaku a citrónovú šťavu, potom všetky ingrediencie dôkladne premiešajte. Takto získate omáčku.
  6. Hotovú omáčku pridáme k cestovinám, fazuli a kuraciemu mäsu a potom všetko dôkladne premiešame. Dobrú chuť! Vaše jedlo v krabici do práce je teraz pripravené.

Po príprave každého jedla ho vložte do špeciálnej krabici. Takto si môžete pohodlne vziať jedlo priamo do práce. Nezabudnite použiť opakovane použiteľnej plastovej krabici, nie jednorazovú. Bude to oveľa lepšie pre planétu, ako aj pre vašu peňaženku.

 

Stravujte sa zdravo s eBrat.sk!

Niektoré z produktov potrebných na prípravu vyššie spomenutých receptov nájdete v našom internetovom obchode eBrat.sk. Nájdete rôzne druhy ryže, orechy, sušené ovocie, pasty a mnoho ďalších produktov ideálnych na prípravu jedál do práce. Produkty, ktoré ponúkame, sa vyznačujú mnohými hodnotnými výživnými látkami a lahodnou chuťou. Každopádne, presvedčte sa sami! Pozývame vás!

Tag cloud
viac viac
nahor
Shop is in view mode
Zobraziť plnú verziu stránky
Sklep internetowy Shoper.pl